0

Björn Borg är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken när det kommer till underkläder. Underkläderna kännetecknas som sportiga, smakfulla, sexiga &: beväma - vad mer kan man begära? Alltid hög kvalité! Matcha gärna med trosor från samma kollektion!


Visa mer ...

0

Fina och sköna hipster-trosor från Björn Borg! Klassiskt svarta med vit resår.


Visa mer ...

0

Klassisk, tidlös och grymt snygg modell på dessa mörkblåa badbrallor. För dig som inte vill att badbyxorna går så långt ned på bena. Är du den där lite mer sofistikerade beachkillen? Perfekt, då har du här ett par badshorts i en annan slags färg en de där skrikgula, neonfärgade shortsen med en massa olika mönster - köp! Frank Dandy har en lång och härlig tradition av riktigt läckra badbyxor i högsta kvalitet. Med ett par badbrallor från Frank Dandy är du aldrig fel ute, snarare alltid helt rätt!


Visa mer ...

0

Kalsonger i bambu kan vara något av det skönaste som finns. Bambu-material har bättre absorperingsförmåga och är väldigt lent mot huden. Detta 2-pack innehåller ett par svarta &: ett par "space blue"-kalsonger som båda två har en snygg vit logga med text i svart. Kalsongerna är dessutom i trunk-modell vilket innebär att benlängden är något kortare! Som Frank Dandy själva säger är deras underkläder några av de ”mest uppseendeväckande på marknaden”. För dem (och deras bärare) är underkläder lite av ett statement och en del av varje människas identitet och personlighet. Är du nöjd med dina underkläder så är du nöjd med dig själv. Bär Frank Dandy närmast huden och känn dig snyggare än alla andra!


Visa mer ...

0

Ett par badbyxor perfekta för dig som gärna skyltar lite extra med vems badkläder du helst bär &: litar på!Dessa mörkblå badbyxor med text på sidorna är grymt snygga! Den svarta snörningen i midjan gör badbyxorna justerbara och den lite lösare passformen kommer göra så att du klarar av även de hetaste sommardagarna.  100% polyester innebär inte bara att dom är sköna utan också att dom torkar snabbt.


Visa mer ...

0

Ta det coolt &: simma lugnt i Björn Borgs supersnygga palmshorts. Så fort du bokat utlandsresan - glöm inte bort att beställa hem dessa så är du 100% redo!Dessa badbyxor i ljusa nyanser av blått med gula färgklickar har en lös passform så att du håller dig sval. 100% polyester innebär inte bara att dom är sköna utan också att dom torkar snabbt.


Visa mer ...

0

Är du ute efter den ultimata beach-looken? Då har du hittat rätt! Dessa retroinspirerade badbyxor från Frank Dandy i svart med marinblå kantband är riktiga klassiker som är svåra att inte älska. Badbyxorna har en skön passform med något kortare ben. Som om inte det vore nog har shortsen dessutom två sidfickor &: en innerkalsong i mjuk &: luftig mesh-tyg. Resåren i midjan är justerbar &: det finns helt enkelt inget att klaga på när det kommer till dessa gobitar! Frank Dandy har en lång och härlig tradition av riktigt läckra badbyxor i högsta kvalitet. Med ett par badbrallor från Frank Dandy är du aldrig fel ute, snarare alltid helt rätt!


Visa mer ...

0

Här har du ett par unika, snygga &: extremt coola badbyxor från Frank Dandy! De är mörkblå med "ninja darts" print, har en modern passform &: korta ben! Som om inte det vore nog har shortsen dessutom en ficka baktill &: en innerkalsong i mjuk &: luftig mesh-tyg. Resåren i midjan är justerbar &: det finns helt enkelt inget att klaga på när det kommer till dessa gobitar! Frank Dandy har en lång och härlig tradition av riktigt läckra badbyxor i högsta kvalitet. Med ett par badbrallor från Frank Dandy är du aldrig fel ute, snarare alltid helt rätt!


Visa mer ...

0

Att träna mycket &: att ha en hälsosam livsstil vet vi alla är viktigt för att vi ska må bra men nu har även den sportiga klädseln blivit trendig - kolla bara här! Björn Borg har på riktigt förstått hur man klär sig - enkelt, snyggt, sportigt &: fräscht! "Iconic"-kollektionen har allt detta &: kommer utan tvekan bli säsongens mest stilsäkra underkläder. Just den här BH:n är i svart, utan byglar och tillverkad i otroligt skönt material. Med en grym passform &: snygg design (som de coola meshdetaljerna på bh-banden) tror vi att detta kommer bli din nya favorit i garderoben! :) Björn Borg är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken när det kommer till underkläder. Underkläderna kännetecknas som sportiga, smakfulla, sexiga &: beväma - vad mer kan man begära? Alltid hög kvalité! TIPS: Matcha gärna med trosor från samma kollektion!


Visa mer ...