Resteröds 2-Pack Gunnar Boxer - Stripes & Solid, Black

Svenska Resteröds är märket som vet vad bra kalsonger är och kör på sin grej. Det ska vara sköna, snygga och hållbara produkter. Är det bra så varför ändra, vissa av deras underkläder har varit med sedan starten 1935. 2-pack boxerkalsonger med lite längre ben, en enfärgad och en randig. Enkelt men så snyggt! Mjuk bomull med elastan som ger en skön passform, snyggt resår där Resteröds står stort framtill.


Läs mer i butiken

Björn Borg Soft Top - NOOS Solid, Black Beauty

Björn Borg är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken när det kommer till underkläder. Underkläderna kännetecknas som sportiga, smakfulla, sexiga &: beväma - vad mer kan man begära? Alltid hög kvalité! Matcha gärna med trosor från samma kollektion!


Läs mer i butiken

Frank Dandy 3-Pack - Legend Organic Boxer, Black

Frank Dandy har nu börjat med att tillverka alla sina bomullsprodukter i GOTS certifierad ekologisk bomull. GOTS innebär att hela ledet är miljövänligt, från bomullsodlingar till produktion och leverans. Bra där tycker vi! 3-pack klassiska sköna bomulls-kalsonger med 4-vägs stretchmaterial som ger flexibilitet och behåller passform. Tvättlappen är tryckt på insdan för att ni ska slippa onödiga lappar som ger skav. En välarbetad kalsong som är tillverkad för att ge den perfekta passformen för just dig. Mjuk resår i mikrofiber där Frank Dandy står framtill.


Läs mer i butiken

Frank Dandy 2-Pack Flugan Boxer, Black/Black

2-pack boxer-kallingar från Frank Dandy. Som Frank Dandy själva säger är deras underkläder några av de ”mest uppseendeväckande på marknaden”. För dem (och deras bärare) är underkläder lite av ett statement och en del av varje människas identitet och personlighet. Är du nöjd med dina underkläder så är du nöjd med dig själv. Bär Frank Dandy närmast huden och känn dig snyggare än alla andra!


Läs mer i butiken

Björn Borg Microfiber Shorts - BB Leaf, Olive Night

Har ni inte testat kalsonger i mikrofiber så tycker jag ni ska klicka hem ett par, ni kommer inte ångra er. Björn Borg har nu slått ihop sina två modeller och gjort en, Shorts, där längden är något mitt emellan deras två tidigare modeller. Fortfarande samma sköna passform och material. Kalsong i mjuk mikrofiber som håller dig sval, väldigt bra passform som håller hela dagen. Ett material som passar bra vid träning då det låter huden andas. Snyggt mönster och med ett resår där Björn Borg står runtom.


Läs mer i butiken

Björn Borg 2-Pack Short Shorts - Multi Palm, Black

Lika som bär! Här ser du två par supercoola kallingar med häftigt mönster och mjuk bomulls-stretch som ger helt rätt look. Grått, svart &: vitt - färger som vi alltid kan addera till garderoben. Dessa boxerkalsonger ingår i Björn Borgs så kallade Short Shorts-kollektion, där kalsongerna har en något kortare benlängd. Modellen är oslagbar, passformen är så schysst att du knappt kommer märka av dem och materialet gör att kalsongen känns behaglig och len mot huden.


Läs mer i butiken

Frank Dandy 2-Pack Bamboo Trunk, Black/Space Blue Black

Kalsonger i bambu kan vara något av det skönaste som finns. Bambu-material har bättre absorperingsförmåga och är väldigt lent mot huden. Detta 2-pack innehåller ett par svarta &: ett par "space blue"-kalsonger som båda två har en snygg vit logga med text i svart. Kalsongerna är dessutom i trunk-modell vilket innebär att benlängden är något kortare! Som Frank Dandy själva säger är deras underkläder några av de ”mest uppseendeväckande på marknaden”. För dem (och deras bärare) är underkläder lite av ett statement och en del av varje människas identitet och personlighet. Är du nöjd med dina underkläder så är du nöjd med dig själv. Bär Frank Dandy närmast huden och känn dig snyggare än alla andra!


Läs mer i butiken

Björn Borg Swim Shorts Sebastian - Seasonal Solids, Dubarry

Är du en tuff man med stil? :) Då ska du definitivt addera dessa badbyxor till varukorgen! Dessa korall-färgade badbyxor med en väldigt simpel och enkel design är otroliga! Snörningen i midjan gör badbyxorna justerbara och den lite lösare passformen kommer göra så att du klarar av även de hetaste sommardagarna. Bättre än så blir det inte? KÖP!  100% polyester innebär inte bara att dom är sköna utan också att dom torkar snabbt.


Läs mer i butiken

Björn Borg Swim Shorts Salem - BB Beach, Black

Palmer är verkligen den ultimata "semester-symbolen". Tänk dig dessa på en strand med brunbrända ben.. Blir knappast bättre? Så fort du bokat utlandsresan - glöm inte bort att beställa hem dessa så är du 100% redo!Dessa svarta badbyxor med motiv av små palmer är riktigt coola. Den gula snörningen i midjan är inte bara en snygg utåtstickande detalj utan gör även badbyxorna justerbara, perfekt!  100% polyester innebär inte bara att dom är sköna utan också att dom torkar snabbt.


Läs mer i butiken